Kan asparges lide træaske?
Kan asparges lide træaske?

Video: Kan asparges lide træaske?

Video: Kan asparges lide træaske?
Video: Наши ошибки выращивания актинидии 2024, Juli
Anonim

Asparges , nåletræer og enebær tåler mere alkalinitet og så træaske . Kartofler, blåbær og rododendron foretrækker en temmelig sur jord (mindre end 5,5), så tilsæt ikke noget træaske til disse eller hvor de vil blive dyrket.

Hvilke planter kan også lide træaske?

Fordi træaske hæver pH i din jord , test altid jord for at sikre, at den ikke bliver alt for basisk. Brug aldrig træaske på syrekærlige planter som bær, herunder hindbær, jordbær og blåbær. Andre syrekærlige planter omfatter rododendron, frugttræer, azaleaer , kartofler og persille.

På samme måde er pejseaske godt for haven? Træ aske er en glimrende kilde til kalk og kalium til din have . Ikke kun det, ved hjælp af aske i have giver også mange af de sporstoffer, der planter har brug for at trives. træ aske gødning bruges bedst enten let spredt eller ved først at blive komposteret sammen med resten af din kompost.

Ved også, er aske godt til asparges?

Asparges er en stor æder så ud over at tilføje organisk materiale regelmæssigt, topdressing med benmel (fosfor) og træ aske (kalium) er meget gavnlig . Asparges foretrækker pH omkring 6,0-7,0.

Kan tomater lide træaske?

For godt udbytte og frugtkvalitet, tomater har brug for en rigelig tilførsel af kalium (potash), der kan forsynes med gødning, træaske og organisk stof.

Anbefalede: