Hvordan ved jeg, om min streptest er positiv?
Hvordan ved jeg, om min streptest er positiv?

Video: Hvordan ved jeg, om min streptest er positiv?

Video: Hvordan ved jeg, om min streptest er positiv?
Video: Экспресс-тест на стрептококк: как это работает? 2024, Juli
Anonim

En hurtig strep test indebærer stødning halsen og kører a prøve på det vatpind. Testen viser hurtigt hvis gruppe A strep forårsager det sygdom. Hvis testen er positiv , læger kan ordinere antibiotika. Hvis testen er negativ, men en læge har stadig mistanke halsbetændelse , derefter det læge kan tage en hals kultur vatpind.

Med hensyn til dette, hvor lang tid før streptesten er positiv?

Resultaterne tager cirka 2 til 5 dage, fordi det tager et stykke tid, før bakterier vokser i et laboratorium. Men hvis din læge tror, du måske har strep , han gør det hurtigt strep test under dit besøg. Det viser resultater med det samme.

Man kan også spørge, kan du teste negativ for strep og stadig have det? I nogle tilfælde, hvis du har symptomer på a strep infektion, men din prøve kommer tilbage negativ , kan din læge bestille en halskultur. Det betyder, at hvis din prøve er negativ , du kunne har stadig en infektion fra en anden type bakterie eller virus.

Udover ovenstående, hvor almindelig er en falsk positiv strep -test?

Det betyder, at 98 af 100 positive tests korrekt angive tilstedeværelsen af gruppe A Streptococcus bakterie; 2 af 100 positiv resultater er falske positive ,”Hvilket betyder, at patienten enten bærer strep bakterier i deres mandler, men har ikke en aktiv infektion fra det, eller den prøve opdaget a

Kan jeg give min kæreste hoved med ondt i halsen?

Det er muligt at få en kønssygdom som klamydia eller gonoré i din hals hvis du give nogen oralsex og din partner ikke bærer kondom. Men det er også virkelig let at blive forkølet eller anden form for infektion fra at kysse eller være tæt på nogen, så din ondt i halsen kunne være forårsaget ved en masse forskellige ting.

Anbefalede: