Er offentligt drikkeri lovligt i Louisiana?
Er offentligt drikkeri lovligt i Louisiana?

Video: Er offentligt drikkeri lovligt i Louisiana?

Video: Er offentligt drikkeri lovligt i Louisiana?
Video: Rare & Private Louisiana G-funk & Rap 2024, Juli
Anonim

At købe Alkohol

Det er ulovlig for alle under 21 til at købe en alkoholholdig drik. Derudover er det ulovlig for sådanne mennesker at besidde offentligt alkohol . Imidlertid, offentlig besiddelse eller drikke alkohol er gyldige i nogen af disse situationer. Med en forælder, værge eller ægtefælle på 21 år eller ældre.

Heraf, kan du drikke offentligt i Louisiana?

Du kan drikke offentligt … Ligesom andre bastioner, hvor det er lovligt at drikke offentligt , udnytter Big Easy det faktum, at Louisiana har ingen officiel lov mod åbne containere, selvom det er ulovligt at drikke på gaden i det meste af staten.

Kan du på samme måde gå rundt med alkohol i Louisiana? Åbne containere Mens mange stater har strenge åbne containerlove, Louisiana er ikke en af disse stater. I New Orleans, festglæder kan drikke alkohol offentligt, men drikkevaren skal være i en plastikkop. Det betyder du kan tag ikke en flaske øl og gå rundt med flasken.

Udover dette, er åben container lovlig i Louisiana?

I Louisiana , det lov om åben container forbyder føreren af et køretøj og passageren at transportere en alkoholholdig drik, hvis beholder holder drikkevaren er åben eller dets indhold er blevet delvist fjernet. Det er passagererne ikke tilladt at indtage en alkoholholdig drik i bilen, der køres.

Er offentlig drikke lovligt i New Orleans?

New Orleans Kommunal kode sek. 54-404 tillader enhver at bære en åben beholder af alkohol i New Orleans Franske kvarter på offentlig gader, fortove, parker eller offentlig fortrinsret, så længe beholderen ikke er en åbnet glasbeholder. Åbn beholdere med alkohol er ulovlig i biler selv i New Orleans.

Anbefalede: