Hvad er et ikke -kanaliseret kateter?
Hvad er et ikke -kanaliseret kateter?

Video: Hvad er et ikke -kanaliseret kateter?

Video: Hvad er et ikke -kanaliseret kateter?
Video: Kateter: Sådan kan du forebygge urinvejsinfektioner 2024, Juli
Anonim

EN ikke-tunneleret midterlinje er en type kortsigtet IV kateter . EN ikke-tunneleret midterlinje kan sættes i en stor vene nær din hals, bryst eller lyske. Inden du forlader hospitalet, vil du blive vist, hvordan du bruger, skyller og plejer din central linje.

Derfor, hvad er forskellen mellem et tunneleret og ikke-tunneleret kateter?

Ikke-tunneleret centralt placeret kar kateter er midlertidige kateter . Det hele kateter er placeret uden for kroppen og kan fjernes når som helst. Det bruges kun til midlertidig situation, derfor kaldet som midlertidig katetre . Ikke-tunneleret centralt placeret kar kateter er midlertidige kateter.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor længe kan en ikke -tunneleret central linje blive i? Ikke - tunneleret katetre Levetiden for kateter er 5 til 7 dage, og kan give op til 5 lumen for separat adgang. Disse katetre er forbundet med en højere risiko for infektion og er uegnede til patienter, der har behov for det central venøs adgang i mere end 2 uger.

Tilsvarende er en PICC -linje et tunnelkateter?

En perifert indsat central kateter , eller PICC linje (sig "vælg"), er en central venøs kateter indsat i en vene i armen frem for en vene i nakken eller brystet. Tunnelkateter . Denne type kateter indsættes kirurgisk i en vene i nakken eller brystet og føres under huden.

Hvad er et mahurkarkateter?

MAHURKAR ™* 11,5 Fr Dual Lumen akut dialyse Kateter Denne familie med dobbelt lumen katetre er indiceret til hæmodialyse, aferes og infusion. Det katetre har unikke laserskårne sideslidser for at minimere potentialet for positionel okklusion og sandsynligheden for koageldannelse ved at minimere fastgørelse af affald.

Anbefalede: