Indholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg gøre min hoste produktiv?
Hvordan kan jeg gøre min hoste produktiv?

Video: Hvordan kan jeg gøre min hoste produktiv?

Video: Hvordan kan jeg gøre min hoste produktiv?
Video: ВКУСНАЯ ЕДА ИЗ ПРОСТЫХ ПРОДУКТОВ В КАЗАНЕ 2 РЕЦЕПТА Узбекский суп 2024, Juli
Anonim

Hvis du har en produktiv hoste, kan du prøve følgende selvhjælp:

  1. drik masser af væske, som kan hjælpe med at blive tynd det slim og sand lave det lettere at hoste op;
  2. tage et varmt, dampende brusebad for at hjælpe med at bryde sammen det slim (slim) og lave det lettere at hoste op; og.
  3. få masser af hvile.

På samme måde kan man spørge, er en produktiv hoste et godt tegn?

EN produktiv hoste hos en person, der ryger isoftena skilt af lungeskader. For rygere er den mest effektive måde at behandle a hoste er at stoppe med at ryge. En ændring i hoste eller i farven eller mængden af sputum kan betyde en bakteriel lungeinfektion.

Hvad forårsager derudover en produktiv hoste? Våd hoste skyldes oftest infektioner af mikroorganismer, såsom bakterier eller vira, som f.eks årsag forkølelse eller influenza. Hele dit åndedrætssystem er foret med slimhinder. Hvis din våd hoste har stået på i mere end et par uger, kan det være forårsaget af: Bronchitis.

I betragtning af dette, hvor længe skal en produktiv hoste vare?

Hoster Kan Sidst Omkring 2 uger. 14. januar 2013 -- Bare hvor længe skal det irriterende hostelast ?Svaret er ifølge de fleste læger tæt på 18 dage. Endnu mange mennesker med en hoste blive ked af det efter cirka femten dages dage, viser en ny undersøgelse.

Hvad er den bedste medicin mod hoste med slim?

EN hoste med slim kan være en godt ting - det rydder alt fjols fra dine luftveje. Men tal med din læge, hvis det holder dig fra at sove. Nogle læger siger, at drikkevand er bedst måde at slippe af med slim , men du kan også bruge medicin ligesom guaifenesin.

Anbefalede: