Hvad er en retspsykiatrisk patient?
Hvad er en retspsykiatrisk patient?

Video: Hvad er en retspsykiatrisk patient?

Video: Hvad er en retspsykiatrisk patient?
Video: Afdeling R - Afdeling for retspsykiatri 2024, Juli
Anonim

Retspsykiatri . Retspsykiatri er en gren af psykiatri beskæftiger sig med vurdering og behandling af lovovertrædere i fængsler, sikre hospitaler og lokalsamfundet med mentalt helbred problemer. Det kræver en sofistikeret forståelse af forbindelserne mellem mentalt helbred og loven.

Hvad betyder retsmedicin derfor i mental sundhed?

' Retsmedicinsk ' midler relateret til eller forbundet med juridiske spørgsmål. Retsmedicinsk mental sundhed tjenester yder vurdering og behandling af mennesker med en psykisk lidelse og en historie med kriminelle handlinger, eller dem, der er i fare for at krænke. Deres nuværende behov for mentalt helbred behandling.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem en retsmedicinsk psykolog og en retsmedicinsk psykiater? Retspsykiatri fokuserer på hjernens biologi, som den gælder for kriminel retssystem. Arbejdet med retsmedicinsk psykiatri har tendens til et stort fokus på videnskab, og retsmedicinske psykiatere diagnosticerer og behandler psykiske lidelser i kontekst af kriminel retssystemet.

På samme måde kan du spørge, hvad er rollen som en retspsykiater?

Retsmedicinsk psykiatere arbejder tæt sammen med det juridiske system for at fastslå tiltaltes kompetence til at stille sig for retten, afgive ekspertvidneforklaringer i retten, hjælpe med at komme med anbefalinger til forsvarstaktik og strafudmåling, hjælpe med at opklare forbrydelser og behandle psykisk sygdom hos kriminelle.

Hvem er en retsmedicinsk patient?

Retsmedicinske patienter EN retsmedicinsk patient er en person, der er: • blevet fundet uegnet til at blive retsforfulgt for en lovovertrædelse og beordret tilbageholdelse i et kriminalforsorgscenter, psykiatrisk institution eller andet sted; ELLER.

Anbefalede: