Er POM -plast sikker?
Er POM -plast sikker?
Anonim

Vi bruger et FDA- og USDA-godkendt fødevarekvalitetsprodukt kendt som polyoxymethylencopolymer ( POM ) eller Acetal Copolymer , som er godkendt af FDA til fødevarekontaktapplikationer, herunder kød og fjerkræ. Men ikke alle plast er hormonforstyrrende og mange er det sikker at bruge til mad.

Under hensyntagen til dette, hvad er POM -plast?

Polyoxymethylen ( POM ), også kendt som acetal, polyacetal og polyformaldehyd, er en konstrueret termoplast, der bruges i præcisionsdele, der kræver høj stivhed, lav friktion og fremragende dimensionsstabilitet.

er Delrin giftig? Der er ingen kendte effekter fra eksponering for Delrin selve polymeren. Ved overophedning frigiver polymeren formaldehyd, som kan forårsage hud-, øjen- og luftvejsirritation og allergiske reaktioner. Betydelig hudgennemtrængning og systemisk toksicitet efter kontakt synes usandsynligt.

På samme måde spørges det, om POM -plast kan genbruges?

Polyacetal, også kendt som acetal eller polyoxymethylen ( POM ), er en formaldehydbaseret, halvkrystallinsk konstruktionstermoplast, der indeholder den funktionelle gruppe af et carbon, der er bundet til to -OR-grupper. Andre navne på POM er polyformaldehyd, polymethylenglycol, Polyoxymethylen glycol. det er 100% genanvendelig.

Hvad er Delrin god til?

Delrin ® acetal homopolymer (Polyoxymethylen POM) er det ideelle materiale i dele designet til at erstatte metal. Den kombinerer lav friktion og slidstyrke med den høje styrke og stivhed, som sådanne applikationer kræver. Det giver et bredt driftstemperaturområde (-40 °C til 120 °C) og godt farvebarhed.

Anbefalede: