Hvad er en retrocochleær læsion?
Hvad er en retrocochleær læsion?

Video: Hvad er en retrocochleær læsion?

Video: Hvad er en retrocochleær læsion?
Video: Tests for retrocochlear pathology 2024, Juli
Anonim

Det er velkendt, at en række forskellige læsioner påvirker VIII -nerven kan forårsage unormal hørelse. Ofte de tidligste symptomer på a retrocochleær læsion er tinnitus og et gradvist tiltagende høretab. En patient med disse auditive tegn bør ses af en otolog.

Under hensyntagen til dette, hvordan får du akustisk neurom?

Akustisk neurom er en ikke -cancerøs tumor. Det påvirker hørelse og balance, når tumoren presser på nerverne i det indre øre. Det er en sjælden tumor, der ofte rammer midaldrende mennesker. Det kan være forårsaget af konstant udsættelse for høj støj eller ansigts- og halsstråling.

Ved også, hvad er bilateralt sensorineuralt høretab? Sensorineural høretab (SNHL) er en type høretab hvor grundårsagen ligger i det indre øre eller sanseorgan (cochlea og tilhørende strukturer) eller vestibulokoklærnerven (kranialnerven VIII). Sensorisk høretab opstår ofte som følge af beskadigede eller mangelfulde cochleære hårceller.

hvordan diagnosticeres sensorineural høretab?

Begrebet " sensorisk "bruges til at angive, at der enten er en cochlear eller en ottende nervelæsion diagnose af en sensorineural mønster høretab er lavet gennem audiometri, hvilket viser en betydelig høretab uden det "luft-knoglelem", der er karakteristisk for ledende høring forstyrrelser.

Hvad er Intrakanalikulært vestibulært schwannom?

Et akustisk neurom ( vestibulær schwannoma ) er en godartet tumor, der udvikler sig på balancen ( vestibulære ) og høre- eller høre- (cochlear) nerver, der fører fra dit indre øre til hjernen, som vist på det øverste billede. Presset på nerven fra tumoren kan forårsage høretab og ubalance.

Anbefalede: