Kan Roundup dræbe insekter?
Kan Roundup dræbe insekter?

Video: Kan Roundup dræbe insekter?

Video: Kan Roundup dræbe insekter?
Video: VILDE INSEKTER DU IKKE VIDSTE FANDTES 2024, Juli
Anonim

Det aktive stof i Runde op , glyphosat , gør ikke påvirke insekter på samme måde påvirker det planter, men det dræber insekter enten direkte - som i tilfældet med et lille antal honningbier i Monsantos forskning - eller som en konsekvens af drab ukrudt.

I betragtning af dette, er Roundup sikkert for insekter?

Glyphosat , verdens mest udbredte ukrudtsmiddel og et længe udråbt som ufarligt for dyr, tager måske en vejafgift på honning bier . Kemikaliet ser ud til at forstyrre det mikrobielle samfund i bier 'fordøjelsessystemet, hvilket gør dem mere sårbare over for infektion.

Hvad vil Roundup ikke dræbe? Runde op : Herbicid aktiv ingrediens i Runde op er glyphosat, som hvis det sprøjtes på plænen vil ikke dræbe kun ukrudtet, men græsplænen. Dette er et ikke-selektivt herbicid, der kontrollerer enhver grøn plante, som den påføres på. Når den bruges korrekt vil ikke dræbe de ønskværdige græstørv i plænen.

Efterfølgende kan man også spørge, er Roundup sikkert at bruge 2019?

Monsanto insisterer Runde op ikke er kræftfremkaldende, siger, at det ikke har nogen planer om at trække det fra markedet og appellerer dommene. Det er klart, at disse produkter er det sikker når det bruges som anvist,” sagde Rakesh Kilaru, en Washington-advokat for Monsanto.

Er Roundup et pesticid?

Glyphosat er et meget anvendt herbicid, der bekæmper bredbladet ukrudt og græs. Det er blevet registreret som en pesticid i USA siden 1974. Læs Glyphosate Proposed Interim Decision og svar på offentlige kommentarer.

Anbefalede: