Er kirurgi med cochleaimplantat smertefuldt?
Er kirurgi med cochleaimplantat smertefuldt?

Video: Er kirurgi med cochleaimplantat smertefuldt?

Video: Er kirurgi med cochleaimplantat smertefuldt?
Video: Mit dem Cochlea-Implantat ist es ein ganz neues Leben für Hans 2024, Juli
Anonim

EN cochleaimplantat er en lille elektronisk enhed, der kan hjælpe dig med at høre, hvis du har alvorligt eller totalt høretab. Din læge lavede et snit, kaldet et snit, bag øret. Du kan have mild til moderat smerte i og omkring dit øre og have hovedpine i et par dage.

Hvor lang tid tager cochleaimplantatoperation ligeledes?

tre til fire timer

Ved også, er cochlear implantatoperation farlig? Cochleaimplantat kirurgi er meget sikker, men enhver operation har risici . Problemer kan omfatte blødning, infektioner og bivirkninger fra anæstesi. Andre mulige komplikationer omfatter: Meningitis, en infektion i membranerne omkring hjernen.

Også at vide er, er cochleaimplantat en større operation?

Ja, kirurgi af cochleaimplantat er typisk en ambulant procedure. Det kirurgi kan vare op til 2 timer og udføres under generel anæstesi. Proceduren betragtes som temmelig rutinemæssig og sikker, men med enhver kirurgi , der er risici.

Hvor længe bliver du på hospitalet efter et cochleaimplantat?

De fleste patienter lider ikke væsentlige smerter efter operationen. Du skal normalt tjekke ind på afdelingen dagen før operationen, og du vil normalt blive på afdelingen Hospital en til to nætter efter operationen.

Anbefalede: