Hvad bruges en jordingspude til ved operation?
Hvad bruges en jordingspude til ved operation?

Video: Hvad bruges en jordingspude til ved operation?

Video: Hvad bruges en jordingspude til ved operation?
Video: Electrosurgery & The Bovie 2024, Juli
Anonim

Elektrokauterisering (eller elektrokauteri) er ofte Brugt i kirurgi at fjerne uønsket eller skadeligt væv. Det kan det også være Brugt at brænde og forsegle blodkar. EN jordforbindelse placeres på kroppen (normalt låret) før kirurgi for at beskytte personen mod elektricitetens skadelige virkninger.

Hvad bruges en bovie pad til?

Det jordforbindelse -klæbet til patientens hud væk fra operationsstedet-er beregnet til sikkert at returnere den elektriske strøm fra patienten tilbage til generatoren via en ledning eller et kabel.

Har du også brug for jordforbindelse til bipolar? Med bipolar elektrokirurgisk metode a bipolar enhed, ofte et sæt pincet, bruges. Den elektriske strøm er begrænset til vævet mellem tanget, og kræver derfor ikke brug af en jordforbindelse.

Hvad bruges en elektrosurge på samme måde til?

Elektrokirurgi er anvendelsen af en højfrekvent (radiofrekvens) vekselpolaritet, elektrisk strøm til biologisk væv som et middel til at skære, koagulere, udtørre eller fulgurere væv. (Disse vilkår er brugt i specifikke måder for denne metodologi - se nedenfor).

Hvad bruges en bipolar til ved operation?

Bipolar elektrokirurgi bruger lavere spændinger, så der kræves mindre energi. Med bipolar elektrokirurgi reduceres risikoen for patientforbrændinger betydeligt. I de mest almindelige teknikker er kirurg bruger pincet, der er forbundet til den elektrokirurgiske generator.

Anbefalede: