Er Kratom lovligt i Maui?
Er Kratom lovligt i Maui?

Video: Er Kratom lovligt i Maui?

Video: Er Kratom lovligt i Maui?
Video: How to Travel Maui - in 8 days! 2024, Juli
Anonim

Ja det er gyldige at købe og have i besiddelse af kratom i staten Hawaii og i mange andre stater i USA og i Canada. Kratom er en meget populær forbindelse med en dedikeret tilhængerskare af brugere, der ønsker at se dens videreførelse lovlighed i de kommende år.

Også spurgt, er Kratom lovligt på Hawaii?

Kratom har været brugt og solgt i Hawaii i mange år, over mere end et årti, og mennesker af Hawaii har brugt det i piller, pulver og flydende form. Og indtil nu kan de fortsætte med at gøre det frit, fordi det er gyldige og de er frie til at gøre det i øjnene af lov og statens myndighed.

Efterfølgende er spørgsmålet, om de sælger kratom på Hawaii? Ja- det er lovligt til køb og at besidde kratom i staten Hawaii og i mange andre stater i hele USA. Kratom har en massiv tilslutning til personer, der er forpligtet til at sikre den fortsatte lovlighed af denne kraftfulde, helt naturlige forbindelse.

Er Kratom i denne henseende lovligt i Hawaii 2019?

Byen Denver forbyder salg af kratom til konsum, selvom det er gyldige at sælge det, så længe det ikke er til konsum. Hawaii – kratom er gyldige , Idaho - kratom er gyldige , Illinois - kratom er gyldige for dem over 18 år undtagen Jerseyville City.

Er Kratom lovlig i Orlando Florida?

Med undtagelse af Sarasota County er det i øjeblikket gyldige at købe og forbruge kratom i staten Florida . Selvom nogle få stater enten har forbudt eller har afventende lovgivning vedr kratom , er urten gyldige i de fleste stater.

Anbefalede: