Hvornår kan du transplantere Stokes aster?
Hvornår kan du transplantere Stokes aster?

Video: Hvornår kan du transplantere Stokes aster?

Video: Hvornår kan du transplantere Stokes aster?
Video: Stokes Aster Stokesia 2024, Juli
Anonim

Som de fleste asters , Stokes aster planterne skal deles hvert tredje til fjerde år. Del hurtigere, hvis planteklumper dør i midten. Den bedste tid på året til opdeling af planter er i meget tidligt efterår. I milde områder kan du overveje at dele sidst på vinteren, hvis planterne er stedsegrønne.

Heri, hvornår kan jeg transplantere asters?

Som med mange sorter af etårige og stauder, aster blomster skal deles og transplanteret i det tidlige forår. Du bør vente til den sidste frost før division, fordi unge asters er meget modtagelige for koldt vejr eller frost.

Udover ovenstående, hvordan deler du Stokes aster? Som de fleste asters , Stokes aster planter skal deles hvert tredje til fjerde år. Dele hurtigere, hvis planteklumper dør i midten. Den bedste tid på året til dele planter er i meget tidligt efterår. Overvej i milde områder opdeling sidst på vinteren, hvis planterne er stedsegrønne.

Folk spørger også, kan jeg flytte asters om efteråret?

Efterår vind kan lave asters se meget rodet ud. Opdeling foretages bedst om foråret frem for i efterår . Men dig kan også gør det i august, så planterne får nye rødder i varm jord.

Kan du dele asters?

Deling af Asters Deling planter er processen med at tage en vokset plante og skille dem ad for at danne 2 eller flere "nye" planter. Mange stauder bør deles for de bedste resultater; det aster er en af disse. Dele flerårig asters hvert andet år om foråret.

Anbefalede: