Hvordan fik Naruto armen tilbage?
Hvordan fik Naruto armen tilbage?

Video: Hvordan fik Naruto armen tilbage?

Video: Hvordan fik Naruto armen tilbage?
Video: Наруто: Хамгийн хүчтэй 10 баг 2024, Juli
Anonim

Sasuke tabte venstre arm da han brugte chidori med venstre og venstre naruto mistet sin ret arm da han brugte rasengan med højre. Efter at de vendte tilbage til Leaf Village, installerede Tsunade Hashiramas celler i Naruto er faret vild arm og skabte en perfekt protese arm fuld bevægelse og følelse også.

Hvordan fik Sasuke derfor armen tilbage?

Tsunade lavede en protese arm for Naruto ud af 1st Hokage Hashiramas celle. Men for Sasuke Jeg ville ikke have protesen arm for sig selv. Han erkendte hans dårlig gerning og ønsker at omvende sig for det. Det er derfor Sasuke ikke har en protese arm ligesom Naruto.

For det andet, hvorfor er Narutos arm forbundet i Boruto? Så for at sige det enkelt, beholder de bandager på Narutos arm fordi det skjuler det faktum, at det er prostetisk. Ingen Boruto fordi Naruto og Sasuke mangler en arm .”)

Hvad angår dette, hvorfor fik Sasuke så ikke armen tilbage?

Grunden til Sasuke gjorde ikke få enKunstig arm . Grunden til Sasuke ønskede ikke et kunstigt arm . Det er i det væsentlige det modsatte af, hvorfor Madarawanted Hashiramas celler. Sasuke det er den reinkarnerede soulof Indra.

Får raikage armen tilbage?

I Naruto, Raikage Et tabt hans arm . Hvorfor gør han ikke få det tilbage med Hashiramas celler ligesom Naruto og Sasuke? - Quora. I Naruto, Raikage Et tabt hans arm.

Anbefalede: