Indholdsfortegnelse:

Hvor kan du arbejde som apotekstekniker?
Hvor kan du arbejde som apotekstekniker?

Video: Hvor kan du arbejde som apotekstekniker?

Video: Hvor kan du arbejde som apotekstekniker?
Video: Yrke: apotektekniker 2024, Juli
Anonim

Hvor arbejder apoteksteknikere?

  • Detailhandel Apotek . Cirka 70% af apoteksteknikerarbejde i detailapoteker.
  • Sammensatte apoteker.
  • Hospitaler.
  • Plejehjem / Assisted Living / Mental sundhed.
  • Postordre Apotek .

Så er en apotekstekniker et godt stykke arbejde?

Hvorfor blive en Apotekstekniker Er en godt Karriere A. apotekstekniker karriere er også en stabil med rigelige beskæftigelsesmuligheder og stigende efterspørgsel. Ifølge Bureau of Labor Statistics, den job udsigt til apotek teknikere er lyse med en gennemsnitsvækst over gennemsnittet.

Man kan også spørge, kan en farmaceut arbejde som apotekstekniker? Apoteksteknikere fungerer i en lang række praksisindstillinger, herunder samfund apoteker , hospitaler, militæret, sundhedspleje i hjemmet, langtidsplejefaciliteter, postservice apoteker , administrerede sundhedsorganisationer og uddannelsesprogrammer.

Simpelthen, hvor får apoteksteknikere mest betalt?

Bedst- Betaler Stater for PharmacyTechs De stater og distrikter, der betale Apotekteknikere det højeste betyder løn er Washington ($42.440), Californien ($40.890), Oregon ($39.730), Alaska ($39.640) og North Dakota ($38.960).

Hvor mange timer arbejder apoteksteknikere?

Det kliniske timer påkrævet vil variere efter individuelle statslige love og forskrifter, men typisk fra 1, 200 til 2, 000 timer . Desværre er din timer som en apotekstekniker tæller ikke med i din obligatoriske timer som en farmaceut.

Anbefalede: