Hvad er SVE -hjerteslag?
Hvad er SVE -hjerteslag?

Video: Hvad er SVE -hjerteslag?

Video: Hvad er SVE -hjerteslag?
Video: ODESSA HEAVY MORGEN 21. MARTS OG GOD DAG SENDING TIL NIKOLAEV 2024, Juli
Anonim

Resumé. Supraventrikulær for tidligt slag er atrielle sammentrækninger udløst af ektopiske foci frem for sinoatriale knude. De opstår inden for atrierne (atrium for tidligt slag ) eller gennem retrograd ledning i den atrioventrikulære knude (junctional prematur slag ).

På samme måde kan man spørge, hvad betyder SVE -beats?

SAMMENDRAG: Ventrikulær for tidlig slag (VPB'er) er ekstrasystoler, der er udløses i det ventrikulære myokardium. VPB'er er ekstraordinært almindelig hos både raske patienter og dem med hjertesygdomme, og de er sjældent symptomatisk.

Man kan også spørge, hvordan føles et ektopisk hjerteslag? Dit hjerte kan lyst til det dunker, flagrer eller slår uregelmæssigt, ofte for bare - en få sekunder eller minutter. Du kan også føle disse fornemmelser i din hals eller nakke. Nogle gange kan du føle et ekstra eller mistet beat. Disse er kendt som ektopiske slag og er også normalt ikke noget at bekymre sig om.

Tilsvarende, hvad er en hjerte-SVE?

En ektopisk rytme er en uregelmæssig hjerte rytme på grund af for tidlig hjerterytme. Ektopisk rytme er også kendt som for tidlig atriskontraktion, for tidlig ventrikulær sammentrækning og ekstrasystol. Det kan føles som flagren, eller som om din hjerte sprang et slag over. De fleste mennesker oplever lejlighedsvis ektopisk rytme.

Er ventrikulære ektopiske sygdomme farlige?

Ventrikulær ektopisk beats (PVC'er) ses ofte i daglig klinisk praksis og er normalt godartede. Risiko for pludselig hjertedød som følge af ondartet sygdom ventrikulær arytmi bør overvejes hos patienter med hjertesygdomme, som har hyppige PVC'er.

Anbefalede: