Hvorfor gør Cushings triade?
Hvorfor gør Cushings triade?

Video: Hvorfor gør Cushings triade?

Video: Hvorfor gør Cushings triade?
Video: Cushing Reflex (intracranial hypertension) 2024, Juli
Anonim

Det Dæmpende refleks optræder klassisk som en stigning i systolisk og pulstryk, reduktion af hjertefrekvensen (bradykardi) og uregelmæssig respiration. Det er forårsaget af øget tryk inde i kraniet. Som reaktion på stigende intrakranielt tryk (ICP) ændres respiratoriske cyklusser i regelmæssighed og hastighed.

Folk spørger også, hvad er Cushing Triad et tegn på?

Cushings triade af tegn omfatter hypertension, bradykardi og apnø. Cushing erkendte, at kroppens første reaktion på stigende intrakranielt tryk er en stigning i systolisk blodtryk. Det stigende systoliske tryk resulterer i øget pulstryk, bradykardi og uregelmæssig vejrtrækning.

På samme måde, hvordan behandler du Cushings triade? Cushings triade signalerer forestående fare for hjerneblod, og dermed behovet for dekomprimering. Overvej at administrere mannitol, hyperventilation og hævning af sengehovedet som midlertidige foranstaltninger. Cushings triade blev første gang beskrevet i 1902 af Harvey Williams Cushing , en amerikansk neurokirurg.

Ved også, hvorfor øget ICP forårsager Cushings triade?

Cushings triade er set hvornår øget ICP reducerer den cerebrale blodgennemstrømning betydeligt. Et svar er udløste det stiger arterielt tryk for at overvinde øget ICP . Tegnene på Cushings triade er : Hypertension og et udvidet pulstryk (forskellen mellem det systoliske og diastoliske BP)

Hvad er komponenterne i Cushings triade?

Cushing triade er et klinisk syndrom bestående af hypertension, bradykardi og uregelmæssig respiration og er et tegn på forestående hjerneblod. Dette opstår, når ICP er for højt, og forhøjelsen af blodtrykket er en refleks mekanisme til opretholdelse af CPP.

Anbefalede: