Hvad er refleksivitet i kunst?
Hvad er refleksivitet i kunst?

Video: Hvad er refleksivitet i kunst?

Video: Hvad er refleksivitet i kunst?
Video: Klaus Nielsen - Situeret læring og mesterlære (Refleksiv praksislæring) 2024, Juli
Anonim

Refleksivitet er det kunstneriske svar på ideen eller impulsen fra hjernen. Denne forskning bidrager med nyt tværfagligt sprog og innovative teknikker til det visuelle kunstner træning og identificerer kunstnerisk refleksivitet som en træningsbar del af en kunstnerisk proces i udvikling.

På samme måde kan man spørge, hvad der menes med refleksivitet?

Inden for sociologien mere bredt-oprindelsesområdet- refleksivitet betyder en selvreferencehandling, hvor undersøgelse eller handling "bøjer sig tilbage", refererer til og påvirker den enhed, der igangsætter handlingen eller undersøgelsen.

Man kan også spørge, hvad er refleksivitet i sygeplejen? Kritisk refleksivitet er personlig analyse, der involverer udfordrende personlige overbevisninger og antagelser for at forbedre faglig og personlig praksis. At indarbejde disse aspekter i ammende kan gavne ammende øve sig.

Ligeledes spørger folk, hvad er en refleksiv person?

refleksiv . Definitionen af refleksiv tænker dybt, eller er en grammatisk struktur, hvor emnet og objektet er det samme person eller ting og verbet er rettet tilbage til emnet. Et eksempel på noget refleksiv er et kunstværk, der får beskueren til at overveje livet.

Hvad er refleksivitet i undervisningen?

EN refleksiv undervisning tilgang indebærer brug af oplevelsesbaseret læring (EBL) teknikker, som engagerer hele mennesket og stimulerer refleksion over oplevelser, samtidig med at eleven åbnes for nye oplevelser (Boone 1985; Kolb 1984).

Anbefalede: