Hvad gør hyoidben unik?
Hvad gør hyoidben unik?

Video: Hvad gør hyoidben unik?

Video: Hvad gør hyoidben unik?
Video: Hvad er det, der gør AVT Business School unik? 2024, Juli
Anonim

Det Hyoidben er en enestående struktur i menneskekroppen af mange årsager. Berømt, den Hyoidben er den eneste knogle hos mennesker, der ikke artikulerer med andre knogle , men har kun muskulære, ledbånd og bruskvedhæftninger.

Udover dette, hvorfor er hyoidbenet unikt?

Det Hyoidben er en hestesko formet knogle fundet i nakken. Det fungerer til at beskytte spiserøret og letter en lang række bevægelser involveret i tale og synke. Det Hyoidben er kun fjernt artikuleret til andre knogler ved muskler eller ledbånd.

Man kan også spørge, hvad er funktionen af hyoidbenet? Hyoidben, U-formet knogle placeret ved roden af tungen foran halsen og mellem underkæben og den største brusk i strubehoved eller stemmeboks. Hyoidbenets primære funktion er at tjene som en forankringsstruktur for tungen. Det har ingen artikulation med andre knogler.

På denne måde, hvad er unikt ved hyoid knoglequizlet?

-en enestående komponent i det aksiale skelet, fordi det ikke artikuleres med andre knogle . Det Hyoidben er den eneste knogle af kroppen, der ikke artikulerer med andre knogle.

Hvad er hyoid knoglesyndrom?

Hyoid knoglesyndrom . En tilstand kendetegnet ved både dental og ikke-dental henvisningssteder, denne degenerative skade på den midterste pharyngeal constrictor muskel bekræftes af fotomikroskopisk tegn på indsættelse tendinose.

Anbefalede: