Hvad er sakralkanalen?
Hvad er sakralkanalen?

Video: Hvad er sakralkanalen?

Video: Hvad er sakralkanalen?
Video: Sacrum Anatomy | Sacral Promontory, Cornua, Hiatus, Ala, Apex, Canal 2024, Juli
Anonim

Det sakral kanal er en fortsættelse af rygsøjlen kanal og løber gennem størstedelen af sakrum . Over sakral hiatus, den er trekantet i form.

Desuden, hvad går gennem den sakrale kanal?

tværgående processer af den nedre sakral hvirvler, på hver side, er en række af fire åbninger ( sakral foramina); det sakral nerver og blodkar passerer igennem disse åbninger. EN sakral kanal løber ned igennem midten af sakrum repræsenterer slutningen af vertebral kanal ; den funktionelle rygmarv…

Og hvad er det sakrale? Det sakral region ( sakrum ) er i bunden af rygsøjlen og ligger mellem det femte segment af lænden (L5) og halebenet (halebenet). Det sakrum er en trekantet knogle og består af fem segmenter (S1-S5), der er smeltet sammen.

Ved også, hvad der er inde i sakralkanalen?

Det sakral kanal som er trekantet til ovalt i profil, er placeret bagved kroppen af sakrum , som indeholder epidural venøs plexus, ned til niveauet af S4, epidural fedt, rødder af sakral nerver og halsbeklædning i levende.

Hvad er den sakrale hiatus?

Medicinsk definition af sakral pause : åbningen ind i rygmarvskanalen i midtlinjen af den dorsale overflade af sakrum mellem lamellerne i den femte sakral hvirvel.

Anbefalede: