Kan du lægge et lidokainplaster på din hals?
Kan du lægge et lidokainplaster på din hals?

Video: Kan du lægge et lidokainplaster på din hals?

Video: Kan du lægge et lidokainplaster på din hals?
Video: Har du følelsen af, at have en klump i halsen? 2024, Juli
Anonim

Lidokain plaster 5% var effektiv og generelt veltolereret ved påføring til hoved, bagagerum og ekstremiteter hos patienter med PHN; dog tolerabilitet med lappe placering på bagagerummet og ekstremiteterne var betydeligt bedre sammenlignet med lappe placering på hovedet og nakke.

På samme måde kan du bruge lidokainplaster på nakken?

Recept Lidoderm Patches Kan hjælpe med at lindre rygsmerter. Det lidokainplaster 5%, som er kendt under varemærket Lidoderm , er en lokal lokal bedøvelse, der kun er på recept. Dette produkt kan hjælpe med at lindre nervelateret kronisk ryg og nakke smerte.

Kan du også lægge et lidokainplaster på brystet? hvis du ansøge lidokain aktuelt til Dit bryst , undgå områder, der kan komme i kontakt med babyens mund. Brug denne medicin nøjagtigt som anvist på etiketten eller som det er foreskrevet af din læge. Gør ikke anvende denne medicin i større mængder end anbefalet.

Er lidokain også godt mod nakkesmerter?

Tøvende medicin, som f.eks lidokain , kan også injiceres for at lindre din nakke smerter.

Hvor lægger du lidokainplaster?

Påfør LIDODERM til intakt hud for at dække det mest smertefulde område. ansøge det foreskrevne antal lapper (maks. 3), kun én gang i op til 12 timer inden for en 24 -timers periode. Patches kan skæres i mindre størrelser med en saks før fjernelse af slippeforen.

Anbefalede: