Hvornår blev simvastatin godkendt af FDA?
Hvornår blev simvastatin godkendt af FDA?

Video: Hvornår blev simvastatin godkendt af FDA?

Video: Hvornår blev simvastatin godkendt af FDA?
Video: Zocor 2024, Juni
Anonim

Det amerikanske patent for Zocor udløb den 23. juni 2006. Ranbaxy Laboratories (med en styrke på 80 mg) og Teva Pharmaceutical Industries gennem sin Ivax Pharmaceuticals-enhed (på alle andre styrker) blev givet godkendelse fra FDA at fremstille og sælge simvastatin som et generisk lægemiddel med 180-dages eksklusivitet.

Ved også, hvem der fremstiller simvastatin?

Merck & Co

Hvad er derudover kontraindikationer for simvastatin? Simvastatin er kontraindiceret hos patienter med aktive leversygdom herunder kolestase, hepatisk encefalopati, hepatitis, gulsot eller uforklarlige vedvarende stigninger i serumaminotransferasekoncentrationer.

På denne måde, hvor længe har simvastatin været på markedet?

Hvad der er skræmmende er ikke så meget tilfældet med simvastatin sig selv - dette er et problem læger kan håndtere - men det faktum, at simvastatin var godkendt i 1991. Dette lægemiddel har været på markedet i 20 år.

Hvor gammel er Zocor?

Zocor bruges også til at sænke risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og andre hjertekomplikationer hos mennesker med diabetes, koronar hjertesygdom eller andre risikofaktorer. Zocor bruges til voksne og børn WHO er mindst 10 år gammel.

Anbefalede: