Hvad betyder ufrivillig inaktiv?
Hvad betyder ufrivillig inaktiv?

Video: Hvad betyder ufrivillig inaktiv?

Video: Hvad betyder ufrivillig inaktiv?
Video: Hvorfor var jeg inaktiv? Hvad sker der nu? Hvorfor skete det? NYE TING!?!? 2024, Juli
Anonim

Ufrivillig Inaktiv / Inaktiv - Det her midler en licenstager ikke har opfyldt fornyelse. krav, og før licensens udløb praktiserede de ikke. ejendomsydelser.

Hvad betyder på samme måde ufrivillig inaktiv i fast ejendom?

Ufrivillig Inaktiv / Inaktiv - Det her midler en licenstager ikke har opfyldt fornyelse. krav, og før licensens udløb praktiserede de ikke. ejendom tjenester.

Hvor længe kan en frivillig inaktiv licens desuden forblive inaktiv? Licenstageren skal gennemføre efteruddannelse og forny licensen til enten aktiv eller frivillig inaktiv status inden for den næste to år . En licens placeres i ufrivillig inaktiv status for højst to år.

Hvad betyder en inaktiv licens, hvis vi holder dette for øje?

EN licens der er aktuelt (fornyet), uophængt eller ikke tilbagekaldt og ikke er tilknyttet en mægler, udvikler eller ejendomsselskab er et “ Inaktiv ” licens . Det inaktiv status gør tillader ikke den enkelte at foretage ejendomshandler før licens er sat på "aktiv" status.

Hvor længe udløber en ejendomslicens, der har været ufrivilligt inaktiv for automatisk, eller klassificeres som ugyldig?

EN licens er placeret i ufrivillig inaktiv status i højst to år. Efter to år licensen udløber automatisk (bliver til ugyldig ) ved lovgivning uden yderligere FREC- eller DBPR -handlinger.

Anbefalede: