Indholdsfortegnelse:

Kan du spise agurker med mosaikvirus?
Kan du spise agurker med mosaikvirus?

Video: Kan du spise agurker med mosaikvirus?

Video: Kan du spise agurker med mosaikvirus?
Video: ВКУСНАЯ ЕДА ИЗ ПРОСТЫХ ПРОДУКТОВ В КАЗАНЕ 2 РЕЦЕПТА Узбекский суп 2024, Juni
Anonim

Ja, du kan spise squash og meloner, der er inficeret med mosaikvirus . Disse vira er ikke skadelige for mennesker og gøre ikke få frugten til at rådne. Ofte er misfarvningen kun huddyb. I tilfælde, hvor frugt er stærkt forvrænget, kan frugtens struktur blive påvirket og måske ikke ønskelig for spise.

Så er det sikkert at spise squash med mosaikvirus?

Vandmelon Mosaikvirus : Det her virus findes om sommeren og vinteren squash , courgette og græskar og får frugten til at se ujævn og farvet ud. Selvom frugterne stadig er fine til spise , prøv at minimere spredningen af sygdommen ved at holde sunde planter adskilt fra syge planter.

Hvordan påvirker agurkmosaikvirus desuden plantevækst? Specifikt kan CMV forårsage agurker at blive bleg og ujævn. Bladene af disse planter tur mosaik og deres ruhed ændres ofte, hvilket gør bladene rynkede og uformelle. Vækst af disse planter er normalt stunted og producerer få blomster. Tit agurk frugterne er mærkeligt formede og fremstår grå.

Heraf, hvordan behandler du agurkmosaikvirus?

Der er ingen kemikalier, der helbreder en CMV-inficeret plante, og heller ikke nogen, der beskytter planter mod at blive inficeret

  1. Køb planter uden virus.
  2. Oprethold en streng bladluskontrol.
  3. Fjern alt ukrudt, da disse kan indeholde både CMV og bladlus.
  4. Afsæt straks planter med ovenstående symptomer og få en diagnose.

Hvordan ser agurkemosaikvirus ud?

Det her virus inficerer mere end 150 plantetyper, herunder mange frugter, grøntsager og blomster. Det er kendetegnet ved blade, der er flettet med gule, hvide og lyse og mørkegrønne pletter eller striber. Agurkmosaikvirus er en af de mest almindelige typer mosaikvira , og det er spredes normalt af bladlus.

Anbefalede: