Hvad er et positivt impingement -tegn?
Hvad er et positivt impingement -tegn?

Video: Hvad er et positivt impingement -tegn?

Video: Hvad er et positivt impingement -tegn?
Video: Hawkins Kennedy Test | Shoulder Impingement 2024, Juli
Anonim

Neer [27, 28] beskrev en diagnostik skilt til hindring udføres ved passivt at bøje patientens arm, indtil smerter mærkes i den forreste eller anterolaterale proximale arm. Ifølge Bigliani og Levine [3], a positivt tegn på påvirkning forekommer typisk med armen mellem 70 ° og 120 ° bøjning.

I betragtning af dette, hvad betyder et positivt impingement -tegn?

Hvis du føler smerter i din skulder, så er Neer prøve anses positiv , betyder som din smerte sandsynligvis skyldes hindring af senerne eller bursa i din skulder.

Hvad er derudover Neer og Hawkins impingement -tegn? Dette menes at få den større tuberositet til at ramme den forreste acromion og beskadige rotatormanchet sener, langt hoved af biceps og subakromial bursa med en positiv test angivet ved smerter ( Neer 1983). En positiv skilt indebærer at gengive smerten ved hindring ( Hawkins og Kennedy 1980).

Også at vide, hvad er et positivt Hawkins -tegn?

EN positive Hawkins test er tegn på en påvirkning af alle strukturer, der er placeret mellem større knold i humerus og coracohumeral ligament. Det Hawkins test betragtes som en meget følsom test (92,1%) og dermed en negativ Hawkins test tyder på, at skader er usandsynlige.

Kan skulderpåvirkning helbrede alene?

Skulderangreb normalt tager omkring tre til seks måneder at hele fuldstændig. Mere alvorlige tilfælde kan tage op til et år at hele . Dog dig kan normalt begynde at vende tilbage til dine normale aktiviteter inden for to til fire uger. Bare sørg for regelmæssigt at tjekke ind hos din læge for at sikre, at du ikke overdriver det.

Anbefalede: