Er narkotika -test nøjagtige?
Er narkotika -test nøjagtige?

Video: Er narkotika -test nøjagtige?

Video: Er narkotika -test nøjagtige?
Video: How Accurate Are Drug Tests? 2024, Juli
Anonim

Tilgængelig på. Få hurtige resultater i privatlivet i dit eget hjem med Lige Hjem Lægemiddeltest . Dette hjem test kit kan screene op til 12 almindeligt misbrugte medicin på fem til 10 minutter for at give dig de resultater, der er nøjagtig 99 procent af tiden.

Er en Walmart -lægemiddeltest på tilsvarende måde nøjagtig?

Med over 99% nøjagtighed , denne første check lægemiddeltest giver dig resultater på så lidt som 5 minutter.

Udover ovenstående, hvor nøjagtig er lægemiddeltesten med hurtig skærm? Hurtig test medicin skærme producerer enten et negativt eller ikke-negativt resultat. Selvom de kan være 99% nøjagtig , de er stadig ikke i stand til officielt at afgøre et positivt resultat. Lab test urin kan tage 24-72 timer for et officielt resultat.

Er Walgreens derhjemme narkotikatests nøjagtige på denne måde?

99% nøjagtighed -som pålidelig som test bruges af læger og hospitaler. Øjeblikkelige resultater. Prøve resulterer i minutter. Fortroligt og anonymt.

Hvor præcise er Dollar Tree -lægemiddeltest?

I boksen står der prøve er "97 procent nøjagtig "med resultater inden for fem minutter efter, at engangsstrimlen er dyppet i en urinprøve. Det viser et simpelt plus eller minus for at fortælle, om prøven er positiv eller negativ for at have tetrahydrocannabinol (også kendt som" THC ") i kroppen.

Anbefalede: