Er lægemiddeltest på apotek nøjagtige?
Er lægemiddeltest på apotek nøjagtige?

Video: Er lægemiddeltest på apotek nøjagtige?

Video: Er lægemiddeltest på apotek nøjagtige?
Video: Pharmacy Lab Drug Testing 2024, Juni
Anonim

Mange første tjek® Hjem Drug test produkter er mere end 99 procent nøjagtig ved at opdage specifikke medicin i henhold til de angivne afskæringsniveauer. Men hvis en mere følsom prøve administreres, er der en chance for test positivt hvis medicin er til stede i urin.

På samme måde kan du spørge, hvad er den mest nøjagtige lægemiddeltest?

En af de mest dyre og påtrængende metoder til lægemiddeltest er kendt som et blod prøve . Disse test tilbyde mest præcise resultater, selvom medicin registreringsvindue er ret kort. Som et resultat, denne type test er ikke så almindeligt. Det bruges normalt kun i arbejdsscenarier.

Udover ovenstående, er hjemmetestprøver lige så nøjagtige som laboratoriet? Disse test er generelt temmelig følsomme over for tilstedeværelsen af medicin , så et positivt resultat er bestemt en indikation på, at a laboratorietest ville også vise et positivt. Men ved- hjemmetest er let at rode op, og eksterne faktorer kan ændre nøjagtighed.

Også at vide er, kan narkotikatests derhjemme være forkerte?

Nej nej lægemiddeltest af denne type er 100% præcis. Det er der flere faktorer, der kan lav prøve resultater negativt, selvom personen misbruger medicin . For det første har du måske testet for forkerte stoffer.

Er Walgreens hjemme narkotikatests nøjagtige?

99% nøjagtighed -som pålidelig som test bruges af læger og hospitaler. Øjeblikkelige resultater. Prøve resulterer i minutter. Fortroligt og anonymt.

Anbefalede: