Hvad er et kunstigt hjerte lavet af?
Hvad er et kunstigt hjerte lavet af?

Video: Hvad er et kunstigt hjerte lavet af?

Video: Hvad er et kunstigt hjerte lavet af?
Video: Singin' in the rain 2024, Juni
Anonim

An kunstigt hjerte eller LVAD er kyssede af metal-, plast-, keramik- og dyredele. En titanium-aluminium-vanadiumlegering bruges til pumpen og andre metaldele, fordi den er biokompatibel og har passende strukturelle egenskaber.

Hvad gør et kunstigt hjerte desuden?

Et kunstigt hjerte er en protese, der er implanteret i legeme at erstatte det originale biologiske hjerte. Det adskiller sig fra en hjertepumpe, som er en ekstern enhed, der bruges til at levere funktioner af både hjertet og lunger . Hjertepumpen behøver derfor ikke at være forbundet til begge blodkredsløb.

Hvilke typer kunstige hjerter er der også? De to vigtigste typer kunstige hjerter er hjerte -lungemaskine og det mekaniske hjerte.

Efterfølgende er spørgsmålet, om en person kan leve med et kunstigt hjerte?

Patienter har boet på TAH i mere end 4,5 år. Den gennemsnitlige tid på support til en SynCardia TAH -patient er cirka 130 dage, men TAH har støttet patienter i meget længere perioder. Faktisk har flere patienter været støttet i mere end 4,5 år.

Hvor meget er et kunstigt hjerte?

Estimater af omkostningerne ved kunstigt hjerte omfatte gebyrer for den kirurgiske procedure, enhed og konsol og fortsat medicinsk overvågning. Disse estimater spænder fra et lavpunkt på $ 100.000 til et højde på $ 300.000 pr. Patient i det første år.

Anbefalede: