Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at tage oxybutynin?
Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at tage oxybutynin?

Video: Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at tage oxybutynin?

Video: Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at tage oxybutynin?
Video: Oxybutynin - Ditropan/Cystrin 2024, Juli
Anonim

Umiddelbar frigivelse oxybutynin tages normalt tre til fire gange dagligt, medmindre det bare bruges til nat- tid urininkontinens, når en dosis tages om natten. En tablet med forlænget frigivelse ( Ditropan XL) og et plaster, der placeres på huden (Oxytrol), er også tilgængelige.

Når jeg tager dette i betragtning, hvornår skal jeg tage oxybutynin?

Oxybutynin Dosering Tabletten med forlænget frigivelse tages normalt en gang om dagen, med eller uden mad. Tage denne medicin med et fuldt glas vand. Forsøge at tage denne medicin på samme tid hver dag.

hvad gør oxybutynin ved blæren? Oxybutynin reducerer muskelspasmer i blære og urinveje. Oxybutynin bruges til behandling af symptomer på overaktiv blære såsom hyppig eller hastende vandladning, inkontinens (urinlækage) og øget vandladning om natten. Oxybutynin kan også bruges til formål, der ikke er anført i denne medicinvejledning.

Også spurgt, kan du tage oxybutynin om morgenen?

Oxybutynin tabletter eller medicin kan gives to eller tre gange hver dag. Der er en særlig tablet med modificeret frigivelse kaldet Lyrinel XL, der gives en gang dagligt. Hvis det skal gives to gange hver dag, skal dette gives en gang i morgen og en gang om aftenen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage toviaz på dagen?

Tag Toviaz som foreskrevet af din læge. Den anbefalede dosis for de fleste patienter er en pille, en gang a dag . Det kan blive taget overhovedet tid på dagen . Forsøge at tage det på samme tid tid hver dag så du ikke glemmer det.

Anbefalede: