Hvorfor skulle du bruge en pacemaker og defibrillator?
Hvorfor skulle du bruge en pacemaker og defibrillator?

Video: Hvorfor skulle du bruge en pacemaker og defibrillator?

Video: Hvorfor skulle du bruge en pacemaker og defibrillator?
Video: Агрогороскоп с 23 по 26 марта 2022 года 2024, Juli
Anonim

Hvis din arytmi er alvorlig, du kan brug for et hjerte pacemaker eller en implanterbar cardioverter hjertestarter (ICD). De er enheder, der er implanteret i brystet eller underlivet. EN pacemaker hjælper med at kontrollere unormale hjerterytmer. Mange ICD'er registrerer også hjertets elektriske mønstre, når der er er et unormalt hjerteslag.

På samme måde spørger folk, hvad er forskellen mellem en pacemaker og en hjertestarter?

Som en pacemaker , en implanterbar cardioverter hjertestarter , eller ICD, er en enhed placeret under din hud. Det indeholder også en computer, der sporer din puls og rytme. Det vigtigste forskel er, at hvis dit hjerte banker alt for hurtigt eller er meget ude af rytme, sender ICD et chok for at få det tilbage i rytmen.

For det andet, hvor længe kan du leve med en pacemaker -defibrillator? 5 til 7 år

Man kan også spørge, hvorfor skulle du have brug for en hjertestarter?

Hvornår du har brug for en hjertestarter . Du mangler en ICD hvis du har ventrikelflimmer (VF). Det er, når hjertets nederste kamre ikke trækker sig hårdt nok sammen til at pumpe blod gennem kroppen, hvilket udløser hjertestop.

Kan du få et hjerteanfald med en pacemaker -defibrillator?

Ved at regulere hjerte rytme, a pacemaker kan fjerner ofte symptomerne på bradykardi. Imidlertid er a pacemaker er ikke en kur. Det vilje ikke forhindre eller stoppe hjerte sygdom , heller ikke vilje det forhindrer hjerteanfald.

Anbefalede: