Hvad er et Go Go -verb?
Hvad er et Go Go -verb?

Video: Hvad er et Go Go -verb?

Video: Hvad er et Go Go -verb?
Video: Грибов в 2022 Году Будет НЕСЛЫХАННО МНОГО. На Это Указывают Все Приметы... Белые Грибы 2024, Juni
Anonim

Det verbum gå er uregelmæssig udsagnsord på engelsk (se engelsk irregular verber ). Den har en bred vifte af anvendelser; dens grundlæggende betydning er "at flytte fra et sted til et andet". Bortset fra det kopulære udsagnsord Vær den verbum gå er den eneste englænder udsagnsord at have en suppletiv fortid, nemlig gik.

På samme måde, hvad er yo go verber?

Det såkaldte G- verber (Sommetider " gå - verber "eller" yo - gå " verber ) tilføje et medialt -g- (-ig- når roden ender på en vokal) i første person ental, nutid, samt i alle personer af presens konjunktiv. Mange af disse verber er også uregelmæssige på andre måder. For eksempel: poner: yo pongo, tú pones

Man kan også spørge, er salir et go verbum? Salir er en - gå verbum som poner, hacer og valer. De to næste verber , caer (at falde) og traer (at bringe), følg den almindelige - er udsagnsord mønstre af en - gå verbum bortset fra den uregelmæssige yo -form, der tilføjer et i til den konjugerede form, som vist i tabel 9 og 10.

På denne måde, hvad er et go verb spansk?

2) Den GÅ danne nogle af disse verber omfatter Poner, Oír, Salir, Tener, Valer, Venir, blandt andre (og relaterede). Lad os tage udsagnsord poner, som betyder "at sætte". Når det er konjugeret i den første person (yo) enkelt nærværende vejledende, bliver det til pongo, frem for "pono".

Hvad er fortidens udsagnsord for go?

Gik er den datid af gå . Borte er forbi participium af gå . Hvis du ikke er sikker på, om du skal bruge gone eller went, så husk, at gone altid har brug for et hjælpemiddel udsagnsord før det (har, har, haft, er, er, er, var, var, være), men gik ikke. Jeg kunne have været i butikken i går.

Anbefalede: