Hvad er en bronkier for børn?
Hvad er en bronkier for børn?

Video: Hvad er en bronkier for børn?

Video: Hvad er en bronkier for børn?
Video: Respiratory System For Kids | How Do Lungs Work | Human Body for Kids 2024, Juli
Anonim

Bronchi (en Bronchus ) er de store luftrør, der fører fra luftrøret til lungerne. De fører luft til lungerne. Luftrøret (luftrøret) deler sig for at danne højre og venstre hoved bronkier . Disse deler sig for at danne mindre og mindre rør kaldet bronchioler. Til sidst ender bronchiolerne i alveolerne (små luftsække).

På samme måde kan man spørge, hvad er bronkier?

Bronchi er hovedpassagen ind i lungerne. Det bronkier blive mindre, jo tættere de kommer på lungevævet og betragtes derefter som bronkioler. Disse passager udvikler sig derefter til små luftsække kaldet alveoler, som er stedet for ilt- og kuldioxidudveksling i åndedrætssystemet.

Ved også, hvad er forskellen mellem bronchi og bronchialrør? Når en person trækker vejret, går luft ind gennem næsen eller munden derefter ind i luftrøret (luftrøret). Derfra passerer det gennem bronkialrør , ind i lungerne og endelig tilbage igen. Det bronkialrør , som forgrener sig til mindre rør kaldes bronkioler, kaldes undertiden som bronkier eller luftveje.

Under hensyntagen til dette, hvad bruges bronkierne til?

Det bronkier , enestående kendt som en bronchus , er forlængelser af luftrøret, der transporterer luft til og fra lungerne. Tænk på dem som motorveje til gasudveksling, hvor ilt går til lungerne og kuldioxid forlader lungerne gennem dem. De er en del af den ledende zone i luftvejene.

Hvad er bronchi lavet af?

Det bronkier er lavet op af glatte muskler med bruskvægge, der giver dem stabilitet. Disse luftveje ligner meget luftrøret under mikroskopet.

Anbefalede: