Hvilken type ord er Tore?
Hvilken type ord er Tore?

Video: Hvilken type ord er Tore?

Video: Hvilken type ord er Tore?
Video: Поиск сокровищ как дневное занятие с металлоискателем! 2024, Juni
Anonim

verbum (brugt med objekt), rev eller (arkaisk) tara, revet i stykker eller (arkaisk) tarre, revning. at trække fra hinanden eller i stykker med magt, især for at efterlade flossede eller uregelmæssige kanter.

Ved også, hvilken type ord der er revet?

1. Tåre , rive, rive betyder at trække fra hinanden. Til tåre er at splitte fibrene i noget ved at trække fra hinanden, normalt for at efterlade flossede eller uregelmæssige kanter: til tåre åbne et brev. Rend indebærer magt eller vold i rive adskilt eller i stykker: at rive sit tøj i sorg.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er verbet for rive? det udsagnsord er tåre /rev/ revet i stykker . Navneordet er tåre . Hvis du mener / tåre / som i Der var tårer i hendes øjne, da hun så sin baby for første gang, så den udsagnsord er tåre /revet/revet. Navneordet er tåre.

I forhold til dette, er revet et adjektiv?

revet i stykker . Definitionen af revet er revet eller strimlet. Et eksempel på revet i stykker bruges som en tillægsord er sætningen" revet i stykker jeans, "hvilket betyder jeans med huller i.

Hvad betyder revet igennem?

rive igennem (noget) 1. At perforere, rive eller rive igennem noget med stor hastighed eller kraft. Barnet rev igennem indpakningspapiret med manisk spænding. At flytte igennem noget eller et sted med stor fart, især på en hovedløs, hensynsløs måde.

Anbefalede: