Hvad bruges Mesalt -dressing til?
Hvad bruges Mesalt -dressing til?

Video: Hvad bruges Mesalt -dressing til?

Video: Hvad bruges Mesalt -dressing til?
Video: Hudlidelser del 7 af 7 TP, Rosen, Verr 2024, Juli
Anonim

Mesalt ® Natriumchloridimprægneret gaze er indiceret til brug på stærkt dræning og udledning af inficerede sår i den inflammatoriske fase, dybt hulrum sår , tryksår og kirurgisk sår . Mesalt ® skal ikke være Brugt ved lavt væskende eller tørt sår.

Folk spørger også, hvor ofte skal mesaltdressing skiftes?

hver 24 timer

Udover hvad bruges Acticoat -forbinding til? ACTICOAT * er angivet for brug på del- og fuldtykkelse sår , såsom tryksår, diabetiske sår, venøse sår, kirurgiske steder, donorsteder, transplantater/dermale substitutter og første- og andengradsforbrændinger. Lade være med brug på patienter med kendt følsomhed over for sølv.

Simpelthen, hvad er en mesaltdressing?

Molnlycke Mesalt Natriumchlorid imprægneret Forbinding absorberer bakterier, ekssudat og nekrotisk materiale. Mesalt består af en absorberende nonwoven viskose polyester sårpude imprægneret med krystallinsk natriumchlorid. Det skaber et hypertont sårmiljø, som er ugunstigt for vækstmikroorganismerne.

Hvor længe kan du bruge Iodosorb?

IODOSORB* er ikke effektiv til at rense tørre sår. Den samlede mængde IODOSORB* brugt i en uge må ikke overstige 5,3 oz (150 g), og en enkelt påføring bør ikke overstige 1,8 oz (50 g), medmindre en læge har anbefalet andet. Brug ikke kontinuerligt i mere end tre måneder.

Anbefalede: