Adlyder hjertemuskulaturen alle eller ingen love?
Adlyder hjertemuskulaturen alle eller ingen love?

Video: Adlyder hjertemuskulaturen alle eller ingen love?

Video: Adlyder hjertemuskulaturen alle eller ingen love?
Video: 21 марта денежный день, положите деньги перед зеркалом. Народные приметы весенний солнцеворот 2024, Juli
Anonim

Al eller ingen lov er princippet, der siger, at styrken, hvormed a muskel fiber reagerer på en stimulus er uafhængig af styrken af stimulus. Hvorimod hjertemuskulatur innervation er kontinuerlig og hele muskler fungere som en samlet enhed. Så hele hjertemusklen er gældende for alle eller ingen lov.

På samme måde spørger folk, hvordan gælder al eller ingen lov for normal hjerteoperation?

Myokardiet ( hjerte som helhed) slår som en enhed, så længe det indre ledningssystem er operativt og hjerte muskler er sunde. Satsen og styrken af hjerte sammentrækninger øges, men den elektriske strømmønsterhøjde forbliver uændret.

Man kan også spørge, hvad er al eller ingen lov for muskelsammentrækning? Det alt-eller-ingen lov er princippet om, at den styrke, hvormed en nerve eller muskel fiber reagerer på en stimulus er uafhængig af stimulans styrke. Hvis denne stimulus overskrider tærskelpotentialet, kan nerven eller muskel fiber vil give et fuldstændigt svar; ellers er der intet svar.

Hvad overholder derudover al eller ingen lov?

Det alt-eller-ingen lov er et princip, der siger, at styrken af a respons af en nervecelle eller muskelfiber er ikke afhængig af styrken af stimulus. Hvis en stimulus er over en vis tærskel, vil en nerve eller muskelfiber affyres.

Følger motorenheden alle eller ingen love?

Det ' Alle eller ingen ' Lov . Hver fiber inden for en motorenhed kontrakter iht al eller ingen lov . Dette princip siger, at når en motorenhed modtager en stimulus af tilstrækkelig intensitet til at frembringe en respons , alle muskelfibrene inden for enhed vil kontrakt på samme tid og i størst muligt omfang.

Anbefalede: