Har du brug for en recept på ampicillin?
Har du brug for en recept på ampicillin?

Video: Har du brug for en recept på ampicillin?

Video: Har du brug for en recept på ampicillin?
Video: Невероятно, но факт. Смешайте скорлупу грецкого ореха с крапивой. Результат вас удивит. 2024, Juli
Anonim

I henhold til føderal lov, ampicillin som alle antibiotika kræver en læge recept.

Med hensyn til dette, kan jeg få antibiotika i håndkøb?

Du kan nogle købe antibiotika i håndkøb i din lokale apotekbutik som Walmart, Walgreens, CVS osv. Men valget af lægemidler du kan købe OTC i USA er meget begrænset. Den mest udbredte og populære otc antibiotika for tandinfektion, UTI, klamydia, halsbetændelse og andre sygdomme er anført nedenfor.

Har du også brug for en recept på antibiotika? Antibiotika kan kun være ordineret af en læge, der har undersøgt du . Dog kun en læge, der har undersøgt du kan undersøge, om en vintersygdom kræver behandling med antibiotika . Forsøg aldrig at købe antibiotika uden a recept.

Skal jeg derfor have en recept på amoxicillin?

Du brug for at have en recept til købe Amoxicillin på dit lokale apotek. Men hvis du er trang om kontanter el gøre ikke har en lægeforsikring, du kan bestille Amoxicillin i håndkøb fra et onlineapotek.

Kan man få antibiotika uden forsikring?

Antibiotika for en sinus infektion er billige endda uden forsikring . Vi typisk ordinere et 10-dages kursus af antibiotikum amoxicillin. Det koster $ 4 på Walmart apoteker uden forsikring , eller $20 på andre apoteker. hvis du har forsikring , din forsikring skal dække sinus antibiotika vi ordinere.

Anbefalede: