Har du brug for en recept til en CPAP?
Har du brug for en recept til en CPAP?

Video: Har du brug for en recept til en CPAP?

Video: Har du brug for en recept til en CPAP?
Video: За хлебом сейчас не хожу! Булочки на сухой СКОВОРОДЕ 2024, Juli
Anonim

CPAP enheder betragtes som en klasse II medicinsk enhed og som sådan kræver en recept til distribution. Uden en recept de vil ikke betale forudstyr. Recepter kommer med en indstillet trykindstilling baseret på resultaterne af søvnundersøgelsen. En maskine kan ikke indstilles tilstrækkeligt uden trykindstillinger.

Kan jeg på samme måde bare købe en CPAP -maskine?

CPAP maskiner er kun recept før dig kan bestille a CPAP maskine , bliver du nødt til få en recept fra en læge. Du skal bruge en recept, hvis du er at købe et nyt CPAP maskine , CPAP maske eller iltkoncentrator.

Efterfølgende er spørgsmålet, er CPAP overskrevet? Baggrund. Obstruktiv søvnapnø (OSA) er en almindelig lidelse og vedvarende positivt tryk i luftvejene ( CPAP ) anses for at være den gyldne standard for terapi. CPAP men vides at have problemer med adhærens, idet mange patienter efterhånden forlader enheden.

Også spurgt, kan min læge ordinere en CPAP -maskine?

Det kan din læge bruge disse oplysninger til ordinere CPAP du mangler. Hvis du ikke er i stand til eller ikke vil bruge CPAP , så er der andre behandlingsmuligheder din egen læge kan ordinere . Han eller hun vil måske have dig til at se en tandlæge for at blive udstyret med et oralt apparat.

Kan du købe en CPAP-maskine uden en søvnundersøgelse?

CPAP enheder betragtes som en klasse II MedicalDevice og kræver som sådan en recept til distribution. Uden en recept de vilje ikke betale forududstyr. Recepter leveres med en indstillet trykindstilling baseret på resultaterne af søvnundersøgelse . EN maskine ikke kan indstilles tilstrækkeligt uden trykindstillinger.

Anbefalede: