Hvad er en AED -quizlet?
Hvad er en AED -quizlet?

Video: Hvad er en AED -quizlet?

Video: Hvad er en AED -quizlet?
Video: DefiSign Life AED hjertestarter - Gennemgang af hjertestarteren - First-8.dk 2024, Juli
Anonim

AED'er er: bærbare elektroniske enheder, der analyserer hjertets rytme og kan levere defibrillering, en elektrisk. stød, der kan hjælpe hjertet til at genetablere en effektiv rytme. Ved hjælp af en AED -Voksen. Når der opstår hjertestop, skal du bruge en AED så snart den er klar til brug.

Også, hvad er en AED, hvordan bruges den?

An AED , eller automatisk ekstern defibrillator, er Brugt at hjælpe dem, der oplever pludseligt hjertestop. Det er et sofistikeret, men alligevel brugervenligt medicinsk udstyr, der kan analysere hjertets rytme og om nødvendigt give et elektrisk stød eller defibrillering for at hjælpe hjertet med at genetablere en effektiv rytme.

Tilsvarende, hvilke AED -puder ville nogen bruge på et pædiatrisk offer, hvis der ikke var tilgængelige pædiatriske puder? Hvis en AED med pædiatriske puder er ikke tilgængelig , det AED med voksen puder skal være Brugt .” An AED vil ikke rådgive eller levere et chok, medmindre offerets hjerterytmen er i en af to stødbare rytmer. Du kan ikke ved et uheld chokere nogen med en AED.

På samme måde kan du spørge, hvad er automatiserede eksterne defibrillatorer Aeds quizlet?

en unormal hjerterytme, der forårsager pludseligt hjertestop. en enhed, der analyserer hjerternes elektriske rytme og om nødvendigt leverer et elektrisk stød. defibrillering . elektrisk stød, der afbryder hjertets unormale aktivitet, der kan hjælpe med at genoprette hjertet; evne til at fungere korrekt.

Hvad skal du gøre, før du bruger en AED?

Før brug det AED Efter at have tjekket stedet og sikret, at personen har brug for hjælp, du burde bede en tilskuer om at ringe til 911 for at få hjælp, og derefter: 1Tænd for AED og følg de visuelle og/eller lydprompts. 2 Åbn personens skjorte, og tør hans eller hendes bare bryst tørre.

Anbefalede: