Hvilket hjerneområde er mest involveret i sult?
Hvilket hjerneområde er mest involveret i sult?

Video: Hvilket hjerneområde er mest involveret i sult?

Video: Hvilket hjerneområde er mest involveret i sult?
Video: AIRDROP METAROBOX ПОЛУЧИ 500$ ИГРОВОЙ МОНЕТОЙ 2024, Juni
Anonim

Almindeligt kendt som Hypothalamus . Det styrer sekreterne lavet af en anden kirtel kaldet hypofysen. Sult, tørst, kropstemperatur, vandbalance, blodtryk osv. Er nogle af de biologiske funktioner, der håndteres Hypothalamus , som er beliggende i forhjernen og er en del af det limbiske system i vores krop.

Hvilken del af hjernen er ansvarlig for sult?

Sult er delvist styret af a en del af din hjerne kaldet hypothalamus, dit blodsukkerniveau (glukose), hvor tom din mave og tarme er, og visse hormonniveauer i din krop. Fyld er en følelse af at være tilfreds. Din mave fortæller din hjerne at den er fuld.

Udover ovenstående, hvilke af disse hjerneområder er vigtigst for at regulere sult og appetit? Hypothalamus: styrer din kropstemperatur, følelser, sult , tørst, appetit , fordøjelse og søvn. Det hypothalamus er sammensat af flere forskellige områder og er placeret på det base af hjernen.

Med hensyn til dette, hvilken side af hjernen styrer appetitten?

At lede efter nye måder at styring spise, videnskabsmænd undersøgt en gådefuld del af hjernen kendt som tuberalkernen. Dette område er placeret i hypothalamus dybt inde i hjerne . Det hjælper kontrollere sult , tørst og kropstemperatur, og spiller også en rolle i søvn og følelser.

Hvad sker der, når du ignorerer sult?

Ignorerer din sult sætter din krop op til fysisk at gøre oprør ved at lave du kun fokusere på spisning og mad. Dine forsøg på at skubbe din sult få din hjerne til at fokusere mere og mere på spisning og mad.

Anbefalede: