Hvor præcist er et øretermometer?
Hvor præcist er et øretermometer?

Video: Hvor præcist er et øretermometer?

Video: Hvor præcist er et øretermometer?
Video: Hvordan behandler man feber hos børn og voksne? | SundhedsTV 2024, Juli
Anonim

Forskere fandt temperaturforskelle på op til 1 grad i begge retninger, når øretermometer aflæsninger blev sammenlignet med rektal termometer læsninger, mest nøjagtig måleform.

Folk spørger også, skal jeg tilføje en grad, når jeg tager temperatur i øret?

Nej dig gøre ikke skal tilføje en grad til øre termometer. Lægerne har et diagram som det ovenstående for at afgøre, om temperatur er høj for den anvendte termometer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor præcist er Braun øretermometer? Mere bevist nøjagtig end rektal** I lang tid har det at tage et barns temperatur været synonymt med bare balder, da rektaltemperaturen blev betragtet som den mest pålidelig . Dog at tage en temperatur med Braun ThermoScan® øretermometer har vist sig at være mere nøjagtig end rektale aflæsninger **.

Man kan også spørge, hvilken type termometer er den mest nøjagtige?

Ny forskning tyder på, at en tidsmæssig arterie termometer også kan give nøjagtig aflæsninger for en nyfødt. Yderligere forskning tyder på, at temporal arterie termometre er mest nøjagtige alternativ til rektal digital termometre for at tage et barns temperatur.

Er øre- eller mundtemperatur mere præcis?

Men temperatur målinger varierer afhængigt af hvilken du bruger, og du har brug for en nøjagtig legeme temperatur for at afgøre, om der er feber. An øre (trommehinde) temperatur er 0,5 ° F (0,3 ° C) til 1 ° F (0,6 ° C) højere end en oral temperatur.

Anbefalede: