Hvad betragtes som en samtidig infusion?
Hvad betragtes som en samtidig infusion?

Video: Hvad betragtes som en samtidig infusion?

Video: Hvad betragtes som en samtidig infusion?
Video: Tissot Powermatic 80 - швейцарские часы Тиссот VS японские часы Orient и Casio (небольшое сравнение) 2024, Juli
Anonim

EN samtidig infusion er en, hvor to lægemidler er samtidigt infunderet eller flere infusioner leveres via den samme intravenøse linje.

Hvordan koder du så samtidige infusioner?

I modsætning til efterfølgende infusioner der kan køre før eller efter en initial infusion , samtidige infusioner køre på samme tid som en anden infusion. CPT kode for en samtidig infusion er også en tilføjelse kode og skal rapporteres, når flere infusioner kører samtidigt gennem den samme linje.

Hvor lang tid skal infusioner desuden indgives for at rapporteres? CPT Manualen angiver, at en infusion på 15 minutter eller mindre skal være rapporteret som en IV push -injektion. Hvis du har en ordre til en infusion og starttidspunktet men ingen stoptid er dokumenteret, så dig kan antager, at det var en infusion på 15 minutter eller mindre.

Ligeledes er en bananpose hydrering eller infusion?

EN bananpose (eller rally pack) er en taske af IV -væsker indeholdende vitaminer og mineraler. Det poser indeholder typisk thiamin, folinsyre og magnesiumsulfat, og bruges normalt til at rette op på ernæringsmangler eller kemiske ubalancer i den menneskelige krop.

Hvordan fakturerer du kemo-infusion?

Sekventiel Infusion eller injektionsrapport CPT s 96366, 96367, 96375 for at identificere et terapeutisk, profylaktisk eller diagnostisk lægemiddel infusion eller injektion, hvis den administreres som sekundær, eller en efterfølgende service, i forbindelse med CPT 96413, når den er gennem samme IV-adgang.

Anbefalede: