Hvor meget tjener en CDT?
Hvor meget tjener en CDT?

Video: Hvor meget tjener en CDT?

Video: Hvor meget tjener en CDT?
Video: HVOR MEGET TJENER EN SYGEPLEJERSKE? | Saira Butt 2024, Kan
Anonim

En erfaren certificeret tandtekniker ( CDT ) med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $ 22,50 baseret på 12 lønninger. I deres sene karriere (20 år og derover), ansatte tjene en gennemsnit samlet erstatning på 21 USD.

Derfor, hvor meget tjener tandteknikere om året?

Gennemsnitslønnen for en Tandtekniker er $ 44, 350 pr år i USA.

For det andet, hvordan bliver du certificeret tandtekniker? Certificerede tandteknikere skal opnå mindst et gymnasium eller tilsvarende og bestå et certificering eksamen. Tandteknikere bruge materialer som voks, metal og porcelæn til at skabe tandlæge restaureringer. De arbejder typisk i laboratorier og skal følge strenge sikkerhedsregler på jobbet.

Udover ovenstående, hvor meget tjener en tandlaboratorieteknologi i timen?

Det gennemsnit løn for tandlaboratorium teknikere, der lige er startet, er $ 12,74 pr time og gennemsnit lønnen er $ 30.000. Dental teknikere med stor erfaring lave en gennemsnit løn på $22,79 pr time og gennemsnit lønnen er $70.310 om året.

Hvad er tandteknologens arbejde?

Rolle Af A Tandtekniker . EN tandtekniker eller tandtekniker er ansvarlig for at lave div tandlæge apparater, herunder broer, kroner, proteser, tandlæge seler og ortodontiske apparater. Dental teknikere arbejde til ordination af tandlæge for hver patient.

Anbefalede: