Hvor er foramen cecum placeret?
Hvor er foramen cecum placeret?

Video: Hvor er foramen cecum placeret?

Video: Hvor er foramen cecum placeret?
Video: Cecum | GIT | Anatomy 2024, Juli
Anonim

Det foramen cecum repræsenterer en primitiv kanal mellem den forreste kraniale fossa og næserummet. det er befinde sig langs den forreste kraniale fossa, anterior til cribriform -pladen af ethmoidbenet og posterior til frontalbenet, inden i den frontoethmoidale sutur.

Heraf, hvad er funktionen af foramen caecum?

Foramen Caecum er et embryologisk vartegn, der giver os et hint om, at det er fra dette punkt, udviklingen af skjoldbruskkirtlen blev indledt under intrauterint liv, da en skjoldbruskkirtel diverticulum og diverticulum fortsatte nedad og passerede bag hyoidbenet.

Desuden, hvor er den forreste kraniale fossa placeret? Forreste kraniefossa . Det forreste kraniale fossa (latin: fossa cranii forreste ) ligger på det højeste niveau af det interne kraniel basen og er dannet af cribriformpladen af ethmoidbenet, orbitalpladen af frontalbenet og de mindre vinger af sphenoidet.

Bare hvad er foramen cecum tunge?

Medicinsk definition af foramen cecum : en lav depression i den bageste dorsale midterlinie af tunge det er resten af den mere kraniale del af den embryonale kanal, hvorfra skjoldbruskkirtlen udviklede sig.

Hvad går der igennem foramen cecum?

Det foramen cecum varierer i størrelse i forskellige emner og er ofte uigennemtrængelige; når den er åben, overfører den emissærvenen fra næsen til den superior sagittale sinus.

Anbefalede: