Hvor meget sukker har kirsebær til diabetikere?
Hvor meget sukker har kirsebær til diabetikere?

Video: Hvor meget sukker har kirsebær til diabetikere?

Video: Hvor meget sukker har kirsebær til diabetikere?
Video: Kan diabetikere spise kirsebær UDEN højt blodsukker? SUKKERMD 2024, Juli
Anonim

Frisk kirsebær

Det er det samme som omkring 6 teskefulde sukker . En servering af 1 kop kittet sur kirsebær har omkring 19 gram af kulhydrater, hvilket er omtrent det samme som 5 tsk sukker . En portion på 1/2 kop bør ikke være et problem for de fleste diabetikere.

Kan diabetikere i den forbindelse spise kirsebær?

Tærte kirsebær er et lavt GI-valg og en smart tilføjelse til en diabetes -venlig kost. En kop har 78 kalorier og 19 g kulhydrater, og de kan være særligt gode til at bekæmpe betændelse. Tærte kirsebær er også fyldt med antioxidanter, som kan hjælpe med at bekæmpe hjertesygdomme, kræft og andre sygdomme.

Er kirsebær desuden sukker- og kulhydratrige? Kirsebær : 13 gram sukker og 22 gram kulhydrat pr. kop. Mens blåbær er højere i sukker end andre bær, er de fyldt med en kraftfuld blanding af antioxidanter. Druer: 15 gram sukker og 27,3 gram kulhydrater pr. kop.

Også at vide, øger kirsebær blodsukkeret?

Mens alle frugter kan øge blodsukkerniveauet , men nogle har en lavere GI -score - som sur kirsebær . Sur kirsebær har et kemikalie kaldet anthocyaniner. Undersøgelser har produceret eksperimentelle beviser for, at anthocyaniner kan beskytte mod diabetes og fedme.

Hvor meget sukker er acceptabelt for en diabetiker?

Det anbefalet sukker indtagelse for voksne kvinder er 22 gram sukker om dagen, for voksne mænd er det 36 gram dagligt, og for børn er det 12 gram om dagen. Over tid tager konsekvent mere ind sukker vil føre til insulinresistenssygdom, ellers kendt som diabetes.

Anbefalede: