Indholdsfortegnelse:

Kan diabetikere spise druer og kirsebær?
Kan diabetikere spise druer og kirsebær?

Video: Kan diabetikere spise druer og kirsebær?

Video: Kan diabetikere spise druer og kirsebær?
Video: Лучший способ заготовить овощи фрукты ягоды и зелень на зиму в сушилке Мастерица! Фруктовая пастила. 2024, Juli
Anonim

Faktisk æbler sammen med blåbær og druer er særligt gavnlige for at reducere risikoen for type 2 diabetes ifølge den amerikanske journal for klinisk ernæring. Kirsebær : Kirsebær ligesom blåbær indeholder anthocyaniner, der pumper cellens insulinproduktion med 50%.

Ved også, øger druer blodsukkerniveauet?

Bananer: Visse frugter som bananer, druer , kirsebær og mango er fulde af kulhydrater og sukker og kan hæve din blodsukkerniveauer hurtigt. Disse er alle frugter med et højt glykæmisk indeks, som måler stigningen i blodsukkerniveauer efter at have spist en bestemt mad.

For det andet, hvor mange kirsebær kan en diabetiker have? Sunde kilder til diætkulhydrater omfatter ikke-stivelsesholdige grøntsager, frugter, fuldkorn og bønner. Kirsebær er en mulighed, men det er vigtigt at overvåge din portionsstørrelse. Ifølge The British Diabetiker Forening, en lille portion er 14 kirsebær (omtrent det samme som 2 kiwifrugter, 7 jordbær eller 3 abrikoser).

Også at vide er, kan diabetikere spise kirsebær?

Tærte kirsebær er et lav-GI valg og en smart tilføjelse til en diabetes -venlig kost. En kop har 78 kalorier og 19 g kulhydrater, og de kan være særligt gode til at bekæmpe betændelse. Tærte kirsebær er også fyldt med antioxidanter, som kan hjælpe med at bekæmpe hjertesygdomme, kræft og andre sygdomme.

Hvilke frugter skal diabetikere undgå?

Det er bedst at undgå eller begrænse følgende:

  • tørret frugt tilsat sukker.
  • dåsefrugt med sukkersirup.
  • marmelade, gelé og andet konserves tilsat sukker.
  • sødet æblemos.
  • frugtdrikke og frugtsaft.
  • dåsegrøntsager tilsat natrium.
  • pickles, der indeholder sukker eller salt.

Anbefalede: