Kan diabetikere spise kirsebær?
Kan diabetikere spise kirsebær?

Video: Kan diabetikere spise kirsebær?

Video: Kan diabetikere spise kirsebær?
Video: ПРОСТОЕ БЛЮДО‼ ПОДОЙДЁТ К МЯСУ РЫБЕ. ХРЕНОВИНА. КОМЕДИЯ 2024, Juli
Anonim

Tærte kirsebær er et lav-GI valg og en smart tilføjelse til en diabetes -venlige kost . En kop har 78 kalorier og 19 g kulhydrater, og de kan være særligt gode til at bekæmpe betændelse. Tærte kirsebær er også fyldt med antioxidanter, som kan hjælpe med at bekæmpe hjertesygdomme, kræft og andre sygdomme.

Med hensyn til dette, hjælper kirsebær med at sænke blodsukkeret?

En undersøgelse fra 2012 af diabetiker rotter konkluderede, at ekstrakt af kirsebær er nyttig til at kontrollere blodsukkerniveau og det kirsebær synes at hjælpe med diabetes styring og formindskelse af diabeteskomplikationer. En undersøgelse fra 2014 konkluderede det kirsebær ekstrakt har en gavnlig effekt på diabetiker rotter.

Man kan også spørge, hvilke frugter diabetikere bør undgå? Det er bedst at undgå eller begrænse følgende:

  • tørret frugt tilsat sukker.
  • dåsefrugt med sukkersirup.
  • marmelade, gelé og andet konserves tilsat sukker.
  • sødet æblemos.
  • frugtdrikke og frugtsaft.
  • dåsegrøntsager tilsat natrium.
  • pickles, der indeholder sukker eller salt.

For det andet, er friske kirsebær høj i sukker?

Kirsebær I en tredjedel af en kop tørret kirsebær , der er næsten 30 gram sukker . Noget af dette sukker tilsættes efter frugterne er tørret. Dog i en kop friske kirsebær , er der næsten 20 gram af sukker . Kirsebær har også snesevis af sundhedsmæssige fordele ved antioxidanter og antiinflammatoriske forbindelser.

Er kirsebær højt i sukker og kulhydrater?

Kirsebær : 13 gram sukker og 22 gram kulhydrat pr kop. Mens blåbær er højere i sukker end andre bær er de spækket med en kraftfuld blanding af antioxidanter. Druer: 15 gram sukker og 27,3 gram kulhydrater pr. kop.

Anbefalede: