Hæver nikotinamid blodsukkeret?
Hæver nikotinamid blodsukkeret?

Video: Hæver nikotinamid blodsukkeret?

Video: Hæver nikotinamid blodsukkeret?
Video: Best NMN supplement Review by Solensis - Best Nicotinamide Mononucleotide 2024, Juni
Anonim

Højt plasma N1-methylnicotinamid inducerer insulin modstand

Rotter behandlet med kumulative doser på nicotinamid (2 g/kg) udviste signifikant højere niveauer af blodsukker og plasma insulin , men betydeligt lavere muskelglykogenindhold end kontrolrotter efter glukose belastning (figur? 3A).

Holder dette i betragtning, øger niacinamid blodsukkeret?

Forud for undersøgelsen vidste man, at niacin terapi forårsagede en øge i blodsukker blandt patienter med type 2 -diabetes. Et risikoforhold, som forskerne brugte, fandt også ud af det niacin brug øgede brugerens risiko for at udvikle diabetes med 34 procent.

Er niacinamid og nicotinamid også det samme? De fleste mennesker forbinder vitamin B3 med niacin , men nikotinsyre er faktisk ikke den form, som naturligt vitamin B indtager i din krop. Nicotinamid , også kendt som niacinamid , er et amid af nikotinsyre, som almindeligvis er kendt som niacin.

I betragtning af dette, kan niacin forårsage diabetes?

Nyere undersøgelser, herunder AIM-HIGH og HPS2-THRIVE, har imidlertid ikke vist nogen kardiovaskulær fordel ved at tilføje niacin til statinbehandling. Derudover har det vist sig, at niacin øger blodsukkerniveauet. Derfor er det blevet antaget, at det kan bidrage til nystartet diabetes.

Er niacin godt for diabetes?

Niacin , et vitamin, kan være nyttigt hos patienter med højt LDL og triglycerider og lavt HDL, når det bruges i høje doser, men læger har traditionelt undgået dets anvendelse i diabetikere på grund af dets virkninger på blodsukkerniveauet. Seks lægehuse i hele USA kiggede på næsten 470 patienter, heraf 125 med diabetes.

Anbefalede: