Hvor i kroppen er trapezius?
Hvor i kroppen er trapezius?

Video: Hvor i kroppen er trapezius?

Video: Hvor i kroppen er trapezius?
Video: Neck shoulder pain causes: upper trapezius treatment massage and exercises 2024, Juli
Anonim

Det trapezius muskel strækker sig fra occipitalbenet (placeret i bunden af kraniet) til midten af ryggen. Denne muskel er opdelt i tre dele eller sektioner, som omfatter: Øvre sektion: Placeret på bagsiden af nakken. Mellemdel: Placeret i skuldre og øvre del af ryggen.

Ved også, hvilken region af kroppen er trapezius?

Det trapezius er en stor parret overflademuskel, der strækker sig i længderetningen fra occipitalbenet til rygsøjlens nedre thoraxhvirvler og lateralt til scapulaens rygsøjle.

Ved siden af ovenstående, hvor er trapeziusens oprindelse? Det oprindelsen af trapezius muskel er ekspansiv og er placeret langs midterlinjen af ryggen. Det fæstner overlegent til den mediale tredjedel af den overordnede nuklelinje i occipitalbenet og til den eksterne occipital fremspring.

Hvad gør den øvre trapezius -muskel i denne henseende?

Det trapezius muskel er en postural og aktiv bevægelse muskel , bruges til at vippe og dreje hoved og hals, trække på skuldrene, stille skuldre og vride armene. Det trapezius hæver, trykker ned, roterer og trækker scapulaen eller skulderbladet tilbage.

Hvordan lindrer du trapezius smerter?

Frem strække : Træk forsigtigt hovedet fremad med hagen mod din nakke som om du nikkede. Hold denne position i 10 til 15 sekunder. Side strække : Træk forsigtigt hovedet til siden, så dit øre nærmer sig den modsatte skulder.

Anbefalede: