Hvem er Donna Inez?
Hvem er Donna Inez?

Video: Hvem er Donna Inez?

Video: Hvem er Donna Inez?
Video: Лучшие женские духи на весну 2022 | Женские духи на весну ТОП-7 духов для женщин на весну 2022 2024, Juli
Anonim

Donna Inez (I-nehz), Don Juans mor, en dominerende og nærsynet kvinde, der først forsøger at beskytte sin søn mod livets fakta, men senere glæder sig over hans held og fremgang, da han bliver favorit hos kejserinde Catherine af Rusland.

Under hensyntagen til dette, hvilket sprog kendte Donna Inez?

Donna Inez er lært og har en god hukommelse. Hendes yndlingsvidenskab er matematik. Hun har en smule græsk, latin, fransk, engelsk og hebraisk.

Hvem er ligeledes fortæller om Don Juan? Don Juan er egentlig ikke helten i Byrons digt: snarere er nøglepersonen digtets fortæller . Han har en meget karakteristisk stemme, der præsenterer sig selv som kynisk og træt i verden.

hvem var Donna Julia?

Donna Julia er en ung kvinde på treogtyve, der er gift med en mand på halvtreds. Hendes mands personlighed er hverken attraktiv eller frastødende; den er neutral. Han er ude af stand til at give sin kone den kærlighed og kammeratskab, som hun har brug for.

Hvor kommer Don Juan fra?

Don Juan , "Forføreren af Sevilla", opstod som en helte-skurk af spansk folkelegende, og hans berømmelse spredte sig gennem resten af Europa i det 17. århundrede.

Anbefalede: