Kan diabetikere spise kiks?
Kan diabetikere spise kiks?

Video: Kan diabetikere spise kiks?

Video: Kan diabetikere spise kiks?
Video: Færre kulhydrater kan forbedre blodsukkeret hos type 2 diabetikere 2024, Juni
Anonim

Ost og fuldkorn Kiks

De er et godt snack valg, hvis du har diabetes . Mens kiks kan være højt i kulhydrater, fedtet i osten og fiber i kiks kan forhindre dem i at øge dit blodsukker (10, 11, 44, 45). For at undgå disse ingredienser skal du altid vælge kiks lavet med 100% fuldkorn.

På samme måde spørger folk, kan diabetikere spise graham -kiks?

Ja, mennesker med diabetes kan spise honning graham kiks . Mængden af honning eller sukker i de fleste mærker af graham kiks (bortset fra chokolade dækket) betragtes ikke som signifikant. Husk dog at reducere stivelsesudvekslingen i din diabetisk spisning planlægge, når du spise graham -kiks.

Tilsvarende, hvad er en god nat -snack for diabetikere? Spis en snack ved sengetid For at bekæmpe daggry fænomen, spise en fiberrig, fedtfattig mellemmåltid før sengetid. Hele hvede kiks med ost eller et æble med jordnøddesmør er to godt valg. Disse fødevarer holder dit blodsukker stabilt og forhindrer din lever i at frigive for meget glukose.

Er saltkiks OK for diabetikere?

Kringler, kiks og andre emballerede fødevarer er ikke gode snacks. De er typisk lavet med raffineret mel og giver få næringsstoffer, selvom de har masser af hurtigt fordøjelige kulhydrater, der hurtigt kan øge blodsukkeret. Saltine kiks : 21 gram kulhydrater, herunder 1 gram fiber.

Hvilke kiks er gode til diabetikere?

Nutrichoice Essentials er diabetiker -venlige kiks fra Britannia. De fås i havre- og Ragi -varianter i On the Go Convenient -pakker. De *hjælper med at styre blodsukkerniveauet og er diabetiker venlige som de har: Høj kostfibre.

Anbefalede: